Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd fiskargryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mjölk och glutenfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken och skär den i skivor eller grova tärningar.
  2. Koka löken och tomaterna med sitt spad, timjan, lagerblad och salt i 5-6 minuter utan lock, så att såsen kokar ihop lite. Skär fiskblocket i sneda skivor (efter ca 30 minuter upptining) och lägg fisken i såsen.
  3. Låt den sjuda under lock i 6-8 minuter eller tills fiskbitarna är genomkokta. Strö på dill och lägg på räkor och uppvispad grädde.
  4. Servera fiskgrytan omedelbart.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.