Tomat- och morotsjuicen får här en extra kick av pepparrot.
Instruktioner
- Skala morötterna, skär dem i bitar och pressa dem i en grönsakscentrifug. Blanda morotsjuice, tomatjuice och vetegroddsolja.
- Skölj gräslöken och lägg 12 strån åt sidan till garnering. Hacka eller klipp resten av gräslöken fint. Blanda två tredjedelar av gräslöken i juicen. Krydda med salt och peppar.
- Skala pepparroten, riv den fint och blanda med citronsaft. Kärna ur äpplet och riv det fint. Blanda äpple och pepparrot.
- Blanda gräddfil med äpple och pepparrot och smaka av med salt och peppar. Portionera upp pepparrotskrämen i fyra glas. Lägg 2-3 isbitar på varje glas och häll på morots- och tomatjuicen.
- Strö resten av den hackade gräslöken på drinkarna. Sätt 3 strån gräslök i varje glas och servera genast.
Publicerat den
31 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar