Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd juicedrink

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tomat- och morotsjuicen får här en extra kick av pepparrot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna, skär dem i bitar och pressa dem i en grönsakscentrifug. Blanda morotsjuice, tomatjuice och vetegroddsolja.
  2. Skölj gräslöken och lägg 12 strån åt sidan till garnering. Hacka eller klipp resten av gräslöken fint. Blanda två tredjedelar av gräslöken i juicen. Krydda med salt och peppar.
  3. Skala pepparroten, riv den fint och blanda med citronsaft. Kärna ur äpplet och riv det fint. Blanda äpple och pepparrot.
  4. Blanda gräddfil med äpple och pepparrot och smaka av med salt och peppar. Portionera upp pepparrotskrämen i fyra glas. Lägg 2-3 isbitar på varje glas och häll på morots- och tomatjuicen.
  5. Strö resten av den hackade gräslöken på drinkarna. Sätt 3 strån gräslök i varje glas och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.