Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbets- och potatisgratäng

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Man tager det som fanns i kylskåpet, och så lyckat det blev, ibland får man till det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis och rödbetorna Skär dem i bitar och lägg dem i en ugnsfast form. Vispa i hop crème fraichen med grädden och pressa i en vitlöksklyfta.
  2. Häll blandningen över potatis- och betorna. Skär fetaosten i kuber och toppa rätten med dem. Smaka av med salt o peppar.. Sätt in i ugnen 200-225 grader i ca 35-40 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.