Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetskaka med saffranskräm

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Detta är en himmelsk smakkombination av dess like. Otroligt saftig och god! En riktig färgklick att servera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en bakform, 24 cm i diameter.
  2. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Rör i olja och ägg till en jämn smet. Riv rödbetorna, hacka valnötterna och tillsätt i smeten. Häll smeten i formen och grädda kakan ca 45 minuter.
  3. Blanda philadelphiaost, florsocker och saffran med en elvisp till saffranskrämen.
  4. Bred krämen på kakan när det har svalnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.