Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetssallad med halloumitärningar

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God sallad som även passar som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka rödbetorna nätt och jämnt mjuka i lättsaltat vatten. Skär dem i klyftor. Lägg i en bunke och blanda med 1 ½ msk olivolja och 1 ½ tsk flingsalt. Strö ut spenaten på ett stort fat. Lägg rödbetsklyftorna ovanpå. Skär halloumin i ca 2 cm stora tärningar. Stek osten runt om i 1 msk olja i en stekpanna några minuter tills de fått färg. Strö dem över spenaten och rödbetorna. Ringla balsamicosirap över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.