Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödlöksmarmelad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegott till kött eller till en bit lagrad ost.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva löken mycket tunt och låt den svettas i smöret på svag värme c:a 10 minuter utan att den får färg. Tillsätt rött vin, balsamico, farinsocker, saften från en halv citron och kryddor. Låt det hela koka ihop, ca 5 minuter tills det blir en tjock marmeladkonsistens. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.