Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödlöksmuffins med ansjovisfyllning

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Absolut en muffins för smörgåsbordet...eller nattvickningen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och grovhacka löken. Fräs den mjuk i smör i en stekpanna.
  3. Blanda mjöl, bakpulver och salt.
  4. Vispa ihop ägg och gräddfil i en bunke. Rör sedan ner mjölblandningen, lök och smör i bunken.
  5. Klicka ut smeten i 12 pappersformar. Grädda muffinsarna i mitten av ugnen i 10-12 minuter. Låt dem svalna.
  6. Låt ansjovisen rinna av. Finhacka den och blanda med kesella och gräslök. Skär av toppen på varje muffin. Lägg i en klick fyllning och lägg tillbaka "locket".

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.