Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinsmarinerade biffspett

 
Skriv ut

Blir snabbt klara på grillen eftersom köttet skärs i mindre bitar. Måste provas i sommar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden. Putsa rostbiffen fri från hinnor och senor. Skär köttetet i så jämna kuber som möjligt, cirka 2*2 cm. Lägg köttet i dubbla plastpåsar och slå på marinaden. Knyt ihop påsen, vänd runt så att marinaden kommer åt runtom köttet och lägg det i kylen att marinera över natten.
  2. Lägg träspetten i blöt, gärna ett par timmar innan dem ska användas. Ta ut köttet och trä uppdet utan mellanrum på spetten. Låt köttet bli rumsvarmt innan det grillas. Salta, peppra och grilla spetten runtom. Spetten blir klara på några minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.