Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt lax med äppel- och fänkålssallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Salladen är även god att servera till gravad lax eller som tillbehör till stekt fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda dressingen.
  2. Skala och skär äpplena i tunna strimlor eller skivor. Lägg ner dem i dressingen.
  3. Ansa och skiva fänkålen mycket tunt. Blanda med äpplena. Låt gärna stå en halvtimme. Servera med laxen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.