Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt lax med palmmärg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

en delikates

Ingredienser

Instruktioner

låt palmmärgen rinna av väl. blanda samman gräddfil salt peppar och den klippta dillen ,smaksätt såsen med lite citronsaft. lägg upp laxen och palmmärgen på serveringsfat, klick gräddfilssåsen över palmmärgen garnera med några små dillkvistar. tips man kan byta ut laxen mot anan rökt fisk tex sik , forell ,eller makrill. serveras med rostat bröd och smör

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.