Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Romkräm

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket gott att servera till grillade fruktspett. Använd gärna exotiska frukter till spetten!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda socker, rom, vispgrädde, äggulor och maizenamjöl i en tjockbottnad kastrull, ej aluminium. Låt krämen koka upp under ständig omrörning till en tjock konsistens. Vid första bubblan tas kastrullen av och värmen vispas ur. Kyl krämen innan den serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.