Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosélax med apelsinbearnaise

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jag fullkomligt älskar lax! Receptet är för två portioner, men det går lätt att dubbla om ni är fyra. Ett enkelt och gott recept och kan avnjutas med potatis och någon kär vän!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Innan du lägger laxen i pannan ska du först strössla över laxen med rikligt av grillkrydda och lite rosépeppar. Stek nu laxen på hög värme tills den får en fin stekyta. Medan du steker fisken ska du antingen redan ha gjort hemmagjord eller köpt bearnaisesås som du låter koka upp så att den blir härligt krämigt och tjockt. Till detta ska du riva ner apelsinskalet i såsen och låta det koka ihop ett tag. Du kan också använda dig av den läckra apelsinsaften i såsen.
  2. Serveras med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.