Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépepparbiffar i senapssås

 
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god variant på vardagsmat. (Rosékorn är ett måste)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjölk och ströbröd i en bunke, tillsätt lök, vitlök, salt och svartpeppar och sist färsen med ägget.
  2. Forma biffar, stek i omgångar. Spar skyn. ( Varmhåll biffarna)
  3. Sila skyn, häll i panna tillsammans med grädde, crème fraiche, fransk senap och de krossade pepparkornen.
  4. Låt sjuda en stund. Häll såen över biffarna. Servera med klyftpotatis och grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.