Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarindoftande bacon- och sparrispasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Bacon, rosmarin och sparris till pastan doftar ljuvligt och smakar gudomligt. Från Allers nr 29/09.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva vitlöken tunt. Repa av rosmarinbladen och hacka dem grovt. Bryt av den grova änden på sparrisen och släng bort. Dela resten på mitten.
  2. Hetta upp oljan i en stor stekpanna eller traktörpanna. Stek bacontärningarna några minuter på medelhög värme. Låt sparris, vitlök och rosmarin steka med helt kort mot slutet.
  3. Häll på grädden och koka upp. Smaka av med svartpeppar och ev litet salt. Blanda med nykokt pasta och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • almerase 8 februari 2010

    Testade just detta recept och det var ett bra vardagsrecept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.