Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinkyckling med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rosmarin och kyckling = en lyckad kombination.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Skala och finhacka vitlöken. Blanda vitlök, rosmarin, citronskal, peppar och hälften av saltet. Fyll kycklingfileerna och vik dem. Rulla en baconskiva runt varje. Bryn kycklingen runt om i smör i en stekpanna, börja med skarven nedåt. Skär purjolöken i skivor och fräs i smör i en kastrull. Tillsätt grädde och resten av saltet. Låt koka ihop ca 5 min. Häll i en smord ugnssäker form och lägg på kycklingen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Garnera med rosmarinkvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.