Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsgryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott, enkelt, billigt ..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis, morötter, kålrot och palsternacka. Skär allt i lagom stora bitar. Blanda vatten och buljongtärningarna i en lämplig kastrull. Lägg i allt. Koka upp, sänk värmen något, låt det fortsätta småkoka, rör om då och då.
  2. Hacka purjolök, paprikan, rödpepparen och vitlöksklyftorna häll i tillsammans med ärtorna. låt det fortsätta små koka.. Skär korven i bitar, lägg i och rör om.
  3. Efter ca 30-35 minuter ska det mesta av vattnet kokat bort och grytan ska vara klar.
  4. Håll koll så det inte är helt utan vätska, får inte brännas vid i botten, fyll på med mer vatten om det behövs.
  5. Lite Sweet chili sauce som extra touch är aldrig fel

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.