Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsakspaj med skaldjur

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Passar bra till buffé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret på svag värme. Blanda i vetemjöl ocj bakpulver. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda skalet i 200 grader i 10 min. (Pajdegen är hämtad ur Anna Begenströms bok Annas pajer)
  2. Fräs grönsakerna i curry, chilipeppar, salt och peppar. Tillsätt citronsaft, lite socker och sambal oelek, dill och creme fraiche. Fyll pajskalet och lägg på riven ost. Fortsätt grädda pajen i ca 20 -30 min.
  3. Garnering: Ett litet berg med räkor och kräftstjärtar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.