Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rullad fläskfilé med grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt lagat men elegant!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén från hinnor och senor, salta och peppra runt om. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek filén gyllenbrun runtom. Lägg över i en ugnsfast form och efterstek i 150 grader varm ugn i ca 15 minuter. Ta ut och rulla filén i finhackad dill och persilja.
  2. Ansa, skala och skär alla grönsaker i mindre bitar. Lägg i en kastrull. Häll på buljong så att det precis täcker och koka i ca 10 minuter.
  3. Skiva upp köttet och servera med grönsakerna och buljongen. Blanda créme fraiche och riven pepparrot och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.