Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ryska ägg - Ägg- med romfyllning

 
Skriv ut

Dekorativa ägg som verkligen pryder sin plats på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att hårdkoka äggen, ca 8 minuter. Skala och halvera äggen. Ta ur gulorna till fyllningen.
  2. Skala äpplet. Mixa äpplet tillsammans med de hårdkokta äggulorna, gräslök, dill, citronsaft och matlagningsyoughurt. Smaka av med salt och peppar. Fyll ägghalvorna med röran och garnera med storkornig, röd rom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.