Läckert till advent och jul!
Instruktioner
- Lägg russinen i lite glögg så de får dra en stund, vill du ha mycket smak så får de ligga över natten.
- Vispa ägg, socker och honung poröst i en stor skål, rör sedan i de torra ingredienserna som sedan försiktigt rörs ned i den fluffiga äggsmeten.
- Fördela smeten i 12 stora amerikanska muffinsformar, eller i muffinsplåt, och grädda i 225 grader 15-20 minuter.
- Frosting:
Rör cream cheese och margarinet slätt. rör ned resterande ingredienser. Ev. mera florsocker så det blir en bra konsistens.
- Om man vill kan man sist droppa ned några droppar röd karamellfärg. Antingen rör man den helt röd eller låter man den vara lätt rabdig-flammig. Dekorera med russin.
Publicerat den
10 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Med en burk creme fraiche, menar du då en liten burk, alltså 2,5 dl?