Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransskorpor med nötter

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

Gott till glöggen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält smöret med saffran i en kastrull. Ta av från plattan och låt svalna något. Blanda mjöl, bakpulver och övriga ingredienser. Häll ner smöret och arbeta ihop till en deg.
  3. Forma 4 av långa rullar, ca 20 cm långa. Lägg på bakplåtsklädd plåt och strö över lite mjöl över. Grädda 20 minuter, ta ut plåten och sänk värmen till 125 grader.
  4. Skär de varma längderna på snedden till ca 2 cm breda bitar. Vänd dem och låt torka i ugnen ca 20-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.