Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salami/paprikasås till spaghetti

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ett gott hopkok

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och strimla salamin och fräs i stekpanna tillsammans med pressad vitlök i ca 5 minuter. Rör om hela tiden. Hacka paprikan och tillsätt fräset, lägg på lock och fräs ytterligare 5 minuter.
  2. Tillsätt tomatkrossen och vattnet och koka upp. Sänk värmen och sjud under lock ca 15 minuter. Lyft av locket, rör om ordentligt och låt sjuda 10 minuter till utan lock tills vätskan reducerats till den konsistens du vill ha. Smaka av med salt och peppar och servera med spaghetti

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.