Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med rökt makrill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbar sommarmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt salladsbladen i mindre bitar. Skiva potatis, rädisor och lök. Klyfta äggen. Ta bort skinnet och skär fisken i bitar.
  2. Blanda samman dressingen och häll den över potatis, rädisor och lök. Låt gärna stå och dra en stund. Precis före servering vänds salladsbladen i.
  3. Lägg upp på serveringsfat och varva med äggklyftor och makrill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.