Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salsiccia med färskpotatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God och enkel vardagsmat på sommaren

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen knappt färdig och häll av vattnet. Koka upp vatten, citronsaft, olivolja och buljongtärning. Smaka av med salt och svartpeppar. Häll den heta buljongen över potatisen. Förväll sockerärterna. Skär paprikan i strimlor. Blanda sockerärter, paprika och persilja med potatisen.
  2. Grilla korvarna eller värm dem ca 20 min i 200 graders varm ugn.
  3. Servera potatissalladen med varma korvar, rucolasallad och citronklyfta. Strö över parmesanflagor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.