Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta våfflor med svampstuvning

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Laktosfria våfflor är lika goda som de med vanlig mjölk. Nu är det bara att äta och njuta...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och rensa svampen.
  2. Skiva och stek svampen med smöret tills all vätska försvunnit.
  3. Salta, peppra och blanda samman med grädde och finstrimlad basilika.
  4. Tag av från spisen.
  5. Blanda samman ingredienserna till våffelsmeten, låt stå och vila 2-3 timmar.
  6. Grädda våfflorna i våffeljärnet.
  7. Serveras varma med varm stuvning och knaperstekt bacon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.