Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sarah Bernhardt-biskvier

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Inte så snabba att göra då de ska kylas m.m men är helt klart värt besväret - gudomligt goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bottnar: Socker och marcipanen rörs ihop tillsammans med 1 msk äggvita, till en tjock massa. Resten av äggvitorna rörs i i 2-3 omgångar så att massan bliver mer flytande. Fyll massan i en sprutpåse och spruta ut ca 5-kronor stora klickar. Grädda i ca 15 min i 160-180 grader varm ugn.
  2. Fyllning: Koka upp grädden och tillsätt därefter chokladen. Rör i ca 1 minut intill chokladen har smält. Häll upp krämen i en skål och låt den stå i kylskåpet i minst fyra timmar. När krämen är helt kall vispas den luftig med en elvisp. Fyll massan i en sprutpåse och fördela på bottnarna. Ställ dem kallt.
  3. Smält chokladen och doppa hastigt de kalla kakorna så fyllningen täcks men inte nederdelen av bottnarna. Förvaras i kylskåp intill chokladen har stelnat

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.