Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sås - Ärtsås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En mixad gröna ärtor-sås med sherry som är super till en stekt fiskfilé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp det vita vinet, vatten, buljongtärning och de gröna ärterna. Slå det i en mixer och mixa till en slät puré.
  2. Koka upp grädden och låt den reducera några minuter. Tillsätt ärtpurén och smaka av med salt och sherry, tillsätt gräslöken. Klicka i 1 msk mjukt smör och såsen är klar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.