Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sås - BBQ Pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Denna sås är en variant på min BBQ vitlökssås. Jag fick idén till såsen i Australien där jag till BBQ fick en pepparrotsås som var god. Kommer också ihåg att jag till helstekt rostbiff i England fick riven pepparrot blandad i stekflottet serverat till köttet, riktigt gott ! Pepparrot är utmärkt till BBQ.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche, senap och pepparrot. I stället för fint riven färsk pepparrot kan du använda riven pepparrot på burk eller i tub och måttet 1 msk är ett medelmått som kan varieras efter styrka och smak. Smaksätt med salt och peppar. Ställ i kyl ett par timmar innan serveringen.
  2. Såsen är förträfflig till grillat kött eller fisk men jag har använt den med fördel till stekt fisk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.