Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sås - Sherrysås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God till ugnsbakad eller kokt fisk

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp créme fraich tillsammans med grädde och sherry. Smula i buljongtärningen och låt koka under vispning i ca 5 minuter. Rör i hop smör och mjöl till en Burre Manié och klicka i under fortsatt vispning. Koka ytterligare ca 5 min. Klicka i 1 msk mjukt smör för att blanka och höja smaken Smaksätt med salt och vitpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.