Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sega mandelbottnar med avokdomousse

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Goda, lätta och passar året om

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv mandelmassan. Hacka mandeln. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vänd ner mandeln och massan i äggvitan. Klicka ut 10 rundlar på en plåt. Grädda i mitten av ugnen i 200 gr i 10-12 min.
  2. Gör moussen i sista stund. Gröp ut köttet och mixa. Rör ner creme fraiche, honung, citronsaft och vaniljsocker. Bred moussen på bottnarna och garnera med färska bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.