Nötkrispet ger en spännande smakbrytning till fisken och de citrussvängda grönsakerna.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 125 grader.
- Gnid in fisken med ½ tsk salt, 2 krm svartpeppar och 1 msk olja. Lägg i en ugnssäker form och tillaga i ugnen tills fisken är vit rakt igenom, ca 25 minuter.
- Hasselnötskrisp:
Hacka hasselnötterna, rosta dem i en torr, het stekpanna ca 2 minuter. Skala och finhacka vitlöken. blanda nötter och vitlök med ½ tsk salt, 1 msk olja, dill och citronjuice.
- Ansa och skär blomkål och broccoli i mindre buketter, skala broccolistjälken och skär i mindre bitar.
Koka blomkål, broccoli och haricots verts mjuka i lättsaltat vatten ca 4 minuter.
Häll av och blanda grönsakerna med 1 msk olja, 2 krm salt, 2 krm svartpeppar och citronskal.
- Servera fisken med hasselnötskrisp och grönsaker.
Publicerat den
19 mars 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket gott!