Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sejfilé med ajvar och halloumi

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt att göra och snabbt.

Ingredienser

Instruktioner

Se till att fisken är tinad och lägg i smörad ugnsform. Sedan är det bara till att skiva halloumi i tunna bitar, häll ajvar relish över fisken och strö ostbitar över i ett jämnt lager. Peppra lite grand. In i mitten av ugnen på 225 grader tills fisken är genomkokt och osten har fått fin färg. Servera med ris eller potatis och grönsallad till. Världens enklaste!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.