Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapskryddade kycklingfiléer med paprikasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med pressad potatis och minimajs till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och skiva löken. Koka upp grädde, vatten och buljongtärning. Lägg i paprika och lök. Låt koka 10-15 minuter till paprikan är mjuk. Kör såsen i en matberedare så att den blir slät. Smaksätt med cayennepeppar och salt. Häll tillbaka såsen i kastrullen.
  2. Bryn kycklingfiléerna i smör i en stekpanna. Lägg dem i en ugnsäker form. Blanda senapen med det kryddgröna. Bred blandningen på köttet. Stek i ugn vid 200°, 10-15 minuter. Värm såsen. Skiva ev upp köttet. Servera med såsen. Gott med pressad potatis och minimajs till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.