Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesamnuggets med glasnudlar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En vegetarisk Thaimåltid med sesamnuggets. Det går självklart att byta ut sesamnuggets till vanliga chickennuggets.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i nudlarna, ta bort kastrullen från värmen och låt stå med lock i tre minuter.
  3. Lägg nuggets på en bakplåtspapperklädd plåt. In i ugnen ca 10-13 minuter.
  4. Värm upp olivolja i en het panna. Häll bort vattnet från nudlarna och woka i olivoljan 1 minut. Häll till sist i oyster & garlic såsen och woka på hög värme i ca 3 minuter
  5. Servera med Thai sweet chilisås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jimboz 1 september 2009

    Är det här ett recept på förpackningar ? Ge gärna receptet på Nuggeten ....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.