Instruktioner
1. Hacka samman mjölet och smöret, skuret i mindre bitar, gärna i en matberedare. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck eller kavla ut degen i en pajform, ca 25 cm i diameter. Nagga botten med en gaffel. Täck med plastfolie och låt den vila i kylskåpet minst 30 min.
2. Sätt ugnen på 225 grader, förgrädda pajskalet mitt i ugnen ca 10 min.
3. Tryck fast sesamfrön runt kanten på pajdegen innan den förgräddas som ovan.
4. Mixa getosten med ägg och lätt creme fraiche med mixerstav eller i en liten matberedare. Krydda med salt och peppar.
5. Skär squashen i skivor. Stek skivorna i oljan i en stekpanna tills de fått fin färg. Kärna ur ock skär paprikan i bitar. Häll getostfyllningen i det förgräddade pajskalet. Lägg i squash, paprika och hela kösbärstomater. Strö över saltet.
6. Grädda pajen mitt i ugnen ca 25 min. Snoppa sockerärtorna och skär dem i tunna strimlor. Strö sockerärtsstrimlorna över den färdiga pajen. Pajen är god både varm och kall.