Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesampanerade potatisar och halloumibullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Kanongoda potatisbullar som passar som ensamrätt eller till kött.

Ingredienser

Instruktioner

Mosa den kokta potatisen med en gaffel, blanda i tomater, halloumi, ägg, munta och mjöl. Smaka av med salt och peppar. Forma till 8 bullar, ha en skål med vatten vid sidan som du doppar fingrarna i . Vänd biffarna i sesamfrn och stek i olivolja på svag värme ca 5 minuter på varje sida tills bullarna fått en fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.