Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Signora Ciuffis fantastiska bolognasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Man kan använda matlagningsvin som går att köpa i vanlig mataffär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna skinkan. Skala och tärna morot och lök fint. Ansa och tärna sellerin. Fräs allt i lite matfett på svag värme 6-8 minuter.
  2. Tillsätt färsen, fräs allt smuligt och låt köttet få lite färg.
  3. Strö över mjölet och rör om. Späd med vin och tomatkross. Krydda med salt och peppar, kryddnejlika och lagerblad. Låt allt sjuda på svag värme under lock ca: 30 minuter.
  4. Skär kycklinglevern i småbitar och fräs dem i lite matfett. Lägg ner dem i grytan. Låt allt bli genomvarmt.
  5. Smaka av och ta upp lagerbladet och kryddnejlikan. Bjud såsen till nykokt pasta och med nyriven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.