Allt blandas ihop, läggs i smörad och ströad rund bakform.
Gräddas i 180 grader i EXAKT 15 min! Den e då ganska "rinnig", men det ska den vara.Ta ut och ställ i kylen i 1 dygn. Serveras med vispgrädde alt. vaniljglass.
God väldigt mäktig chokladkaka, åt den med vaniljglass, nästa gång blir det nog lite färsk frukt (hallon kanske) och vispgrädde till.
Hade jordnötter i den, ska prova utan nästa gång.
Maya
pia6130 oktober 2008
Fantastiskt god! Jag hade grovhackade cashewnötter, och använde Marabou mörk choklad. Serverade hallon och vispad grädde till, mums... det var inte sista gången jag gjorde den! /PIA
MajaZoya26 augusti 2009
Underbart god, serverade hallon och grädde till. Är mycket mäktig så den räcker till många, perfekt att man gör den dagen innan då har man efterrätten klar.
Mycket god,ganska mäktig.
God väldigt mäktig chokladkaka, åt den med vaniljglass, nästa gång blir det nog lite färsk frukt (hallon kanske) och vispgrädde till. Hade jordnötter i den, ska prova utan nästa gång. Maya
Fantastiskt god! Jag hade grovhackade cashewnötter, och använde Marabou mörk choklad. Serverade hallon och vispad grädde till, mums... det var inte sista gången jag gjorde den! /PIA
Underbart god, serverade hallon och grädde till. Är mycket mäktig så den räcker till många, perfekt att man gör den dagen innan då har man efterrätten klar.