Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skagenpaj med ägg & stenbitsrom

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God och lite annorlunda paj som äts kall. Såväl pajskal som fyllning kan förberedas dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

Pajdeg: Mixa ingredienserna till en degboll. Tryck ut degen i en pajform och låt vila kallt 30 minuter. Grädda pajskalet ca 20 minuter i 225 grader.. Låt svalna helt. Fyllning: Skala räkorna men spara några oskalade till garnering. Lägg salladsbladen i pajskalet. Blanda creme fraiche, majonnäs, stenbitsrom och dill. Bred ut krämen över salladsbladen. Lägg på de skalade räkorna, skär ägg och citron i klyftor och fördela vackert på pajen. Dekorera med de oskalade räkorna och lite dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.