Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjursgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

För den som tycker om skaldjur

Ingredienser

Instruktioner

Rensa de färska räkorna låt evdjupfrysta tina lätt rensa upp reten av skaldjuren. Låt fiskbullarna rinna av men spara spadet skär fiskbullarna i skivor låt svampen rinna av. Smält matfettet i en gryta rör ner vetmjölet rör om väl och spåd med buljong eller spad från fiskbullarna låt såsen koka 3 -5 minuter. Smaksätt såsen med salr och peppar och ev med en skvätt vitt vin. Blanda ner räkor musslor krabb-eller hummerkött fiskbullar och svamp låt det hela bli genomvarmt vispa upp äggulor med grädden rör ner detta i grytan och hetta försiktigt upp det hela det får dock inte koka. Smaksätt ev med mera kryddor strö över lite dill och servera kokt ris och en grönsallad till smaklig spis !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.