Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjursgryta med chili och tomater

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Magert och fettsnålt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll olja i en gryta och sautera löken i den. T
  2. illsätt hackad vitlök, hackad chili, paprikapulver, saffran, strimlat apelsinskal, lagerblad, timjan och tomater och låt det sjuda i 5 minuter. Häll sedan i vitt vin, eventuellt lite vatten och salt, och låt det koka ihop i 15 minuter under lock.
  3. Ångkoka blåmusslorna och ta ut dem ur skalet. Lägg ner dem, räkor och pilgrimsmusslor i soppan och smaka av.
  4. Lägg upp soppan rykande varm i en tallrik, garnera ev med lite dill och servera till exempel grovt bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.