Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurssallad på pajbotten

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt med färdigkavlad smördeg. Lite annorlunda.

Ingredienser

Instruktioner

Rulla upp en kant runt pajdegen och pensla botten med vispat ägg. Nagga. Grädda i 225 grader i 10 - 15 min och låt svalna. Skala räkor och skala och skiva äggen. Koka sparrisen enl anvisningarna. Lägg upp de olika ingredienserna i grupper på pajbotten. Dekorera med citronskivor och dillkvistar. Rör ihop såsen och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.