Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skånsk äggakaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så här vill jag ha min äggakaka :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna till en jämn smet.
  2. Stek baconet lättstekt, eller som ni själva vill ha det.
  3. Häll i smeten i stekjärnet och stek på svag värme tills kakan lossnar från kanterna.
  4. Vänd upp den på en tallrik och låt den sedan försiktigt glida ner i stekpannan igen.
  5. Nu ska den bara stekas i några minuter.
  6. Servera med rårörda lingon.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emil7198 4 april 2013

    Mycket bra recept. CG

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.