Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink- och grönsakspanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färsk lök och champinjoner ger här den ibland lite anonyma skinkschnitzeln smak och karaktär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor och mjöla det lätt.
  2. Ansa löken och skär den i ringar. Putsa svampen och skär den i skivor.
  3. Bryn den strimlade skinkan i det gyllenbruna matfettet. Tillsätt lök och champinjoner. Stek ca 3 minuter.
  4. Skala vitlöken och pressa ner den i pannan. Tillsätt buljong och soja. Koka ca 15 minuter.
  5. Salta, peppra och smaksätt med curry.
  6. Servera med pasta, kokt ris eller potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.