Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink- och grönsakspytt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig GI-vänlig pytt på grönsaker och rökt skinka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i olja tills den är genomskinlig och mjuk, ca 10 minuter. Fräs först auberginen i het panna och därefter zucchinin.
  2. Lägg skinktärningarna i en panna och hetta upp. Vänd ner lök, aubergine, zucchini och paprika. Blanda noga. Krydda med salt och peppar.
  3. Stek äggen var för sig och servera ägg och grönsallad till pytten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.