Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink- och ostsnacks

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Små brödsnacks med skinka och ost passar lika bra till drinken som på buffébordet. De bör helst serveras medan de fortfarande är varma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Skär skinkan i små bitar. Skär matfettet i bitar och fördela det i mjölet. Blanda ned skinka och ost.
  2. Blanda mjölk och senap, rör ned det i smeten och arbeta ihop till en deg. Tillsätt litet extra mjöl om degen verkar kletig. Kavla ut degen på mjölat bakbord till en 2 cm tjock kaka och ta ut små bröd med mått eller glas, 5-6 cm i diameter. Lägg dem på smorda plåtar och grädda dem i mitten av ugnen i 200° ca 12 minuter.
  3. Låt snacksen svalna något och servera dem sedan. Har de hunnit bli kalla kan du värma upp dem igen i ca 150°.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.