Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små räkgratänger

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett gott fredags mys.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg i riset i små gratängformar. Fördela räkorna ovanpå. Vispa samman creme fraiche och grädde och häll över räkorna. Strö på parmesanen.
  3. Gratinera mitt i ugn ca 15 min. Garnera med en limeklyfta. Servera ett gott bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.