Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsflarn med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasiga flarn med krämig trattkantarelltopping

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Ansa svampen. Stek lök och svamp i en stekpana i smör tills det fått lite färg och vätskan kokat bort. Tillsätt créme fraiche och låt puttra en liten stund. Salta och peppra.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Tina smördegen lite. Kavla ut den något och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut svampfyllningen. Toppa med riven ost. Pensla kanterna med uppvispat ägg.
  4. Grädda i ugnen ca 15 minuter. Servera flarnet ljummet med en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.