Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegssnittar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snittarna är godast ljumma, men de går att förbereda och sprödvärma strax före servering.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Kavla varje smördegsplatta till en fyrkant ca 25x25 cm Fördela ett tunt lager pesto eller currypasta på smördegsplattorna. Strö riven ost över. Dela smördegen i mindre bitar med en sporre eller vass kniv. Grädda i mitten av ugnen 8-10 min, tills osten fått lite färg. Servera tillsammans med ett glas väl kyld Noilly Prat, torr fransk vermouth med en tunn skiva lime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.