Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörrebröd med lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smörgås från Danmark.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra bröden, blanda sedan crème fraiche, rommen, majonnäsen, dill och gräslöken i en skål, salta.
  2. Lägg på ett salladsblad på varje smörgås, sedan romsåsen och till sist laxen.
  3. Toppa varje smörrebröd med en fjärdedels citron, en dillkvist och flingsalt. Servera med t.ex. öl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.